MIRATGES

Odio París – Sidecar 15-16/08/2010

Fotos publicades el
17/08/2010

2 comentaris


Quan algú va prendre la decisión que els Odio París fossin teloners de The Pains of Being Pure at Heart les dues nits que el grup de NY havia de tocar aquest estiu al Sidecar, va crear el millor cartell possible per a una nit de shoegaze i noise pop a Barcelona en molts d’anys: grup estranger en el seu moment més dolç i grup emergent local.

Amb només una maqueta de cinc temes, el grup de Barcelona ha començat a obrir-se camí dins de l’escena indie estatal aquest 2010 i la seva projecció internacional seria el següent pas lògic i de justícia. Però abans d’avançar esdeveniments, haurem d’esperar la publicació del seu primer 7″ i LP. De moment, Odio París van forjant un directe que, objectivament parlant, va superar al del cap de cartell de les dues nits per moments.

Vuit temes (set, la segona nit) van composar un repertori completament ensordidor i que, a la tercera cançó, ja s’havia guanyat a un públic que, malgrat ser potencialment seu, encara no els coneixia (majoritàriament). Però si algú s’havia resistit a la potència sònica de Ya no existes, amb Enséñame l’ovació ja era generalitzada i recompensada des de dalt de l’escenari en forma d’una magistral versió del When You Sleep de My Bloody Valentine, grup del qual rescaten la seva essència primigènia. La contundència de les guitarres distorsionades i de les seves lletres va tenir, a més a més, l’alicient de la Gaia Bihr, cantant d’Aias, als cors i per a les parts vocals femenines durant gairebé tot el concert.

Després d’haver rebut la seva maqueta el passat mes de maig i de convertir-se instantàniament en un dels meus grups favorits revelació de 2010 en castellà (juntament amb els sevillans Blacanova), aquestes dues nits va ser el meu primer contacte amb el seu directe i han superat totes les meves expectatives. Tant debó la propera vegada els vegi interpretar la seva versió de l’Electricity d’OMD… però també espero (i estic gairebé segur) que els nous temes estiguin a l’alçada d’aquest inici tan prometedor.

Odio París
15 i 16 d’agost de 2010
A Quemarropa: The Pains of Being Pure at Heart + Odio París
Sidecar
Barcelona

Don de Tracy
Ya no existes
Enséñame
San Antonio
When You Sleep
Anette
Ahora sabes
C.n.p. un disco (només la primera nit)

_________

Miratge #72
MY BLOODY VALENTINE – When You Sleep


Etiquetes: , , , ,

2 Responses

  1. Hola, estupendas las fotos y genial el texto, muchas gracias.

    Que pena, nos los perdimos!

  2. […] 16/05/2010 The Pains of Being Pure at Heart (+ Odio París), Sidecar (Barcelona) * [fotos+ressenya] […]

Categories